Dostava plina na dom Ina

Plin nas še ima ogromno doma, saj z njim kuhamo na štedilniku. Edina težava nam včasih nastane, da nam ga zmanjka takrat, ko ga najbolj potrebujemo. Zato je včasih tudi dobro imet doma mogoče kakšno jeklenko rezervno, saj tako ga bomo vedno imeli. Je pa plin tudi težava pri starejših ljudeh, saj si ga težko pripeljejo sami domov. Zato pa ima Ina, dostava plina na dom, kar nam olajša delo. Na tej strani https://www.ina-slovenija.si/dostava-plina/ si lahko preberete kako si plin naročit na dom, da ne boste rabili okoli skakat, ko to ni potrebno.

Ker pa imamo danes že ogromno barv jeklenk, vam bom tukaj govorila o modri jeklenki, ki jo ima podjetje Ina. Vozijo po celotni Sloveniji, nekje v treh dneh dobite dostava plina na vaš dom. Pripeljejo vam na vaš naslov, ki ga boste oddali na prijavnici, ki jo najdete na spletni strani. Mislim, če jih boste poklicali vam ga bodo tudi dostavili. Dostava plina domov je zelo enostavna rešitev. Za starejše ljudi je to zelo dobra rešitev. Vsi starejši nimajo avta, zato ne rabijo več klicat sosede ali sorodnike. Ni pa dostava plina samo namenjena njim, ampak vsem gospodinjstvom.

dostava plina

So tudi tako prijazni, da vam doma plin zamenjajo, prav tako tesnilo, če se sami v to ne upate podati. Ne pripeljejo vam pa samo jeklenk, tudi plin za plinohram. To je plin za ogrevanje, ki ga še uporablja kar nekaj ljudi. Poglejte na spletno stran in se prepričajte, če tudi na vaš naslov je dostava plina. Da ne bo pomote, še enkrat vas opozarjam, vozijo samo modre jeklenke, ampak to ni problem. Lahko jeklenko kupite vseeno, boste pa imeli doma sedaj dve. Ne boste več rabili v nedeljo iskat kje plin kupit, saj ga boste sedaj imeli vedno doma, saj bo dostava plina za to poskrbela.