Tiskajte kvalitetno s tiskalniki Epson

Ponudba tiskalnikov na tržišču je res obsežna, kar lahko precej oteži samo izbiro tega nadvse stranskega pisarniškega pomočnika. Vrhunske tiskalnike potrebujejo predvsem pisarne, grafični oblikovalci in ostali zahtevni uporabniki. Z odločitvijo za tiskalnik Epson, ki je pionir na področju tiskalnikov, zagotovo ne morete zgrešiti.

Epson

Epson se lahko pohvali s številnimi tehnologijami, ki ga uvrščajo v sam vrh vrhunskih tiskalnikov. V ospredje lahko povsem upravičeno postavimo njegovo avtentično tehnologijo nanosa črnila iz kartuš, imenovan piezzo kristal. Tiskalne glave so pri Epsonovem tiskalniku njegov lasten del, zato se menja zgolj rezervoar za barvo. To pa je hkrati tudi glavni razlog, da so njihove kartuše zelo poceni.

Zgodba o uspehu

Epsonovi strokovnjaki s področja tehnologije se leta 1964 dobili nalogo, da za časa Olimpijskih iger kot glavni časomerec razvije sistem, ki bi poleg merjenja časov omogočal še tisk rezultatov. To je zaposlene tako podžgalo, da še danes svoje znanje intenzivno vlagajo v razvoj in izboljšave svojih tiskalnikov in kartuš.

Tako danes poznamo več različnih modelov njihovih tiskalnikov, med vodilnimi pa so Expression, Stylus in Workforce. Če ste že ponosni lastnik Epsonovega tiskalnika, pa seveda zanj potrebujete tudi ustrezne kartuše. Da bi bil nakup kar najbolj ugoden se odločite za spletno trgovino Toner123.si, kjer najdete vse potrebno na enem mestu. Ti vrhunski tiskalniki so priljubljeni tudi zato, ker omogočajo uporabo kompatibilnih kartuš, katerih cena je še toliko bolj ugodna. S svojim inovativnim pristopom so razvili možnost uporabe tako originalnih kot tudi alternativnih kartuš. Zagotovo najbolj priljubljene so kompatibilne kartuše, ki so cenovno najugodnejše, pohvalijo pa se lahko tudi z večjo zmogljivostjo tiskanja, saj vsebujejo več črnila.

Zaupanje v Epsonove tiskalnike in kartuše pa vam daje tudi njihova splošna triletna garancija. Če tudi vi pri svojem delu zahtevate le najboljšega pomočnika, potem je odločitev za vrhunski Epson edina sprejemljiva. Ne zadovoljite se z manj od vrhunskega – naj vaši tiskani izdelki govorijo sami zase.