Gašper lesena vhodna vrata

lesena vhodna vrata

Pri podjetju Gašper izdelujejo okna in vrata vrhunske kakovosti, katere vam tudi pripeljejo na dom in tudi zmontirajo. Na spletni strani https://www.gasper.si/lesena-vhodna-vrata si preberite kakšna lesena vhodna vrata izdelujejo prav za vas.

Imajo dve liniji in sicer lesena vhodna vrata premium in design. Lesena vhodna vrata  dajejo vašemu domu domačnost, odlično izolativnost ter dobro varnost, predstavljajo pa tudi vizitko vaše hiše. Kar nekaj povedo o načinu vašega življenja ter vaših vrednotah kot lastnika hiše. Če ste ljubitelji rustikalnih ali standardnih oblik, vam predlagajo da si izberete Premium izvedbo vrat. Lesena vhodna vrata Premium imajo klasični domači videz, obenem pa so znane po skrbni obdelavi in skrbno izbranih vrstah lesa, poleg tega pa imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Tovrstna izvedba označuje okvirno konstrukcijo, ki nudi dodatne ojačitve proti zvijanju. Vrata so narejena po meri, to pomeni da si lahko izberete poljubne dimenzije, imate opcijo tudi da vam naredijo vrata v okviru spomeniškega varstva ali pa si izberete zasteklitvene okvirčke, ki imajo pridih rustikalnosti. Možna je izvedba s profilom 78 mm ali pa si izberete ali enokrilno ali dvokrilno izvedbo in še mnoge druge opcije, ki si jih lahko preberite na omenjeni spletni strani.

lesena vhodna vrata

Prav tako vse to velja za lesena vhodna vrata Design. Le ta poskrbijo za odlično izolacijo, za še boljšo varnost ter estetsko ličnost. Dejstvo je da so lesena vhodna vrata vsakič prva stvar, ki jo vidite ob povratku domov ali pa če greste na obisk h prijatelju. V primeru da ste ljubitelj individualnih izražanj ter estetike, vas bo zagotovo prepričala kombinacija sodobnih oblik, ki so povezana s tehnično dovršenostjo, le to pa najdete v Design izvedbi vrat. Izvedbi Design lesena vhodna vrata bi lahko rekli namreč kar sendvič konstrukcija saj ima močno ojačitev proti zvijanju vratnega krila.