Hotel Dolenjske toplice ima več zanimivih programov

hotel dolenjske toplice

Hotel Dolenjske toplice ima več zanimivih programov. Oštarija-Herbelier ponuja hotel Dolenjske toplice – najem sobe po ugodni ceni.

Podjetje ponuja programe ki bodo na vas pustili vtis neokrnjene naprave in ustvarili nepozabljivo doživetje. Odkrivali boste darove in skrivnosti narave, družite se ob ognju, se naučite pripraviti ribe, uživajte v gozdni kopeli in preizkusite vrsto drugih nepozabnih doživetij, ki vam bodo gotovo ostala v spominu za vedno. Spomini, ki jih ne boste pozabili na wellness način. Program nepozabni spomini na wellness način je paket, ki traja celih 3 dni v katerih je dosti aktivnega preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi in razvajanja ob ponudbi wellness Dolenjskih Toplic. Nepozabni spomini z načinom smučanja. Program, ki ustvari nepozabne spomine na smučarski način je tudi tridnevni paket  aktivnega preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi, ob prijetni družbi in dobri kulinariki. Nepozabljivi spomini na kulinarični način je tudi program, ki traja tri dni. Pri tem paketu spoznavate dolenjske pokrajine, kulinarike in dobre volje.

hotel dolenjske toplice

Nepozabni spomin na otroški način je program, ki ga po trajanju in zahtevnosti podjetje prilagaja željam vas in vaših otrok. Podjetje ponuja tudi program nepozabni spomin na E kolesarski način. Ta program je doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih vodičev, doživite Kočevski  Rog z razgleda električnega kolesa. Na voljo podjetje ponuja pet različnih poti, ki vas po zelo aktivnem dnevu nagradijo s razvajanjem in razgledom. Podjetje ponuja tudi paket nepozabni spomin na pohodniški način. To pa je doživetje, kjer pod vodstvom ekipe izkušenih vodičev, doživite lepote Kočevskega Roga kar peš. Na voljo je kot pri E kolesarstvu tako tudi pri hoji pet poti. Po aktivnem dnevu vas nagradi s razvajanjem in razgledom. V Kočevskem Rogu za 24 ur izklopite telefon in preživljate dan v neokrnjeni naravi ter povsem pozabite na vsakdanje težave. Ko vas bo po aktivnostih v naravi zlakotilo, napolnite želodce z domačimi dobrotami. V restavraciji boste dobili tudi malico za na pot.