Odvečni kabli se lahko prodajo

kabli

Mnogim se doma ali v podjetju valja enormna količina raznih kablov, za katere ne veste, kaj bi z njimi. Možen je odkup in sicer tukaj www.odkupkablov.si zato pokličite, koliko boste dobili za vaše kable. Ker so kabli različni in so pogoji odkupa navedeni na spletni strani, boste za kable dobili določen znesek glede na to, kaj imate. Možno je prodati kable brez ovoja, z ovojem in tudi kable z vtikači. Vsakega posebej sortirate in tudi dobite denar glede na ceno, po kateri se odkupujejo ti kabli. Kable bodo razstavili in vsak material posebej reciklirali, zato je to najboljši način, da se kablov znebite.

kabli

Recikliranje kablov je dobra zadeva zato, da se ohrani narava, ker se iz njih dobijo surovine, kot so plastika, guma in kovina. Proizvodnja novih takih materialov je izjemno umazana in potratna ter naravi škodljiva, zato naravi pomagate, ko prodate vaše kable. Nikar jih ne zavrzite in jih ne dajte drugim, saj lahko zaslužite sami. S tem si boste vsaj nekaj stroškov prihranili za kable, ki ste jih kupili, saj imajo vedno neko vrednost. Odvisno je iz katerega materiala so narejeni, toliko boste dobili.

Če niste gotovi, kateri kabli so pravi za prodat, potem pokličite prodajalca in povedal vam bo, ali so vaši kabli primerni za prodajo. Hkrati vam lahko pove ceno. Če jih imate veliko jih pridejo iskat ali jih odpeljete sami. To podjetje ima certifikate in dovoljenja, da lahko odkupuje in predela vse kable. Zato ste lahko gotovi, da so v varnih rokah in jih ne bodo zavrgli v naravo.

Prodate lahko svinčene, bakrene, optične, aluminijaste, internetne in druge kable z vtikači ali pa brez. Na internetnih straneh poglejte, koliko vsebnosti te kovine morajo imeti, da jih lahko prodate. Verjetno so vsi, ki jih imate dobri in jih boste lahko prodali. Odkupujejo pa tudi odpadne kovine, zato lahko prodate vse skupaj. To se vam bo še bolj splačalo in zato vprašajte tudi za odpadne kovine, saj lahko prodate vse, železo, baker, aluminij, druge kovine iz katerih so narejeni stroji, posoda, pohištvo in okna ter vrata, žeblji, vijaki pa še bi lahko naštevali. Če imate velike kose kovine, jih bodo tudi razrezali in odpeljali, vi pa takoj dobite denar.