Kamp prikolice in avtodomi so udobni in varni za počitnice na prostem

kamp prikolice

Kam greste letos na počitnice in kako? Boste šli v hotel, bungalov, kočo, šotor ali boste bolj svobodni. Hobby Slovenija vam omogoča lasten dom na kolesih, ki je premičen in imate v njem vse, kar potrebujete, predvsem pa svobodo. V počitniški prikolici in avtodomu vas nihče ne bo omejeval ali karkoli zahteval od vas. Jedli boste po lastni želji in urniku, tudi spali in počeli, kar vas je volja. To so res sanjske počitnice, še posebej v času, ki niso najbolj naklonjeni druženju in svobodnemu gubanju, si to priskrbite kar sami. Rezervirajte svojo prikolico ali avtodom kar zdaj.

kamp prikolice

Kaj torej izbrati, kamp prikolico ali avtodom? Kamp prikolice so bolj za družine in za take, ki imate radi znana mesta, kjer ste dlje časa. Tam lahko prikolico pustite in pohajkujete naokoli z avtom, ker lahko v mestu parkirate in greste v gledališče ali trgovino ali kar tako, gledat kulturne znamenitosti. S prikolico niste tako gibljivi kot z avtom in če jo pustite v naravi ali v avtokampu, vas bo počakala, da pridete domov v svoj dom na kolesih.

Tam imate seveda kopalnico, spalnico, dnevno sobo, pa tudi kuhinjo in shrambo, hladilnik in omare. V prikolici imate elektriko, s katero si osvetlite prostor ali ga ogrejete in če imate klimo, lahko prikolice, dolge do sedme metrov, tudi prijetno ohladite za vroče dni na soncu ali tudi v senci. Imate tudi pitno vodo, vodo za stranišče in umivanje ter plin.

Avtodom je bolj za take, ki imate radi dom ves čas s sabo in ste bolj gibljivi, potujete veliko ter daleč. Avtodom ali tudi manjša izvedba kombi, sta primerna za avanturiste, ki potrebujete udobje doma in hkrati vozilo, s katerim se hitro premikate, kamor želite in vas mesta ne zanimajo preveč. Vaše življenje bo postalo zelo pestro in zanimivo ter polno srečnih dogodkov ter vtisov skozi vse leto.