Letaki za vse priložnosti

letaki

Iščete ponudnika, ki bi vam v enem dnevu natisnil letake za promocijo izdelka ali storitve, potem kliknite na spletno stran https://magma.si/tisk-letakov/. Podjetje Magma Media vam nudi tisk najrazličnejših letakov že za 0,21€ + ddv/kos. Pri njih je tisk oz. izdelava letakov le 0,21€ + ddv/kom v 24h ob naročilu najmanj 300 kosov. Za začetek povejmo, da so letaki eden izmed najbolj učinkovitih načinov, da potencialne stranke oz. kupce opozorite na svoje podjetje, izdelek ali storitev. Priročni in estetski letaki vsebujejo vse ključne informacije, ki jih potencialna stranka potrebuje, da spozna vaš izdelek ali storitev. Natisnjeni letaki se na različnih dogodkih lahko razdelijo zelo hitro, in prav lahko se zgodi, da boste hitro spet potrebovali novo zalogo.

letaki

Letaki so lahko pri vas v 24 urah

Kaj storiti, če imate čez dva dni dogodek, pri roki pa nimate dovolj letakov? Brez skrbi, kontaktirajte podjetje Magma Media, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč. V podjetju se zavedajo, kako pomembno je v oglaševanju delati hitro, in leta izkušenj so jih pripravila na prilagajanje najrazličnejšim situacijam, ki se lahko pripetijo. Zato, če potrebujete hitro tiskanje v manj kot 24-ih urah, vam to lahko zagotovijo prav oni. Tehnika digitalnega tiskanja jim omogoča hitro tiskanje visokokakovostnih letakov, ki bodo uspešno predstavljali vaše podjetje, izdelke in storitve. Naročilo lahko oddate, kar preko kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani še danes, in letaki bodo pripravljeni v manj kot 24-ih urah. Ob tej priložnosti še povejmo, da imajo pri Magma Media tudi posebne akcije:
• 500 letakov, format A5, enostranski tisk vam izdelajo za samo 49€ + DDV
• 1.000 letakov, formata A6, enostranski tisk vam izdelajo za samo 57€ + DDV
• 2.500 letakov, formata A6, enostranski tisk pa vam izdelajo za samo 97€ + DDV
Zato ne odlašajte in jih še danes naročite – letaki bodo počakali do naslednjega dogodka, ko jih boste razdelili med potencialne nove kupce.