LKR je sodobno podjetje za izdelavo kakovostnih ulitkov

LKR je livarna, sodobno podjetje, kjer imajo strojno in ročno obdelavo kovinskih in keramičnih izdelkov. V podjetju LKR stružijo, brusijo in rezkajo ter brusijo kovinske in keramične predmete, ki so lahko deli velikih strojev in so majhni ali pa izjemno veliki. Delajo tudi ulitke iz kovine in tudi keramike. Pri njih poteka to delo tako, da najprej načrtujejo vaše naročilo in ga potem inženirji obdelajo ter naredijo model. Model preverite in ga potrdite. Imajo sodobno tehnologijo in dolga desetletja močno tradicijo, skozi katero so se naučili veliko tehnologij in kako narediti odlitke kakovostne ter zelo trajne.

LKR

LKR izdeluje razne kovinske in keramične izdelke, ki jih je zelo težko narediti in so izjemno zahtevni. Vendar to vse zmorejo zaradi sodobne tehnologije in lastnih izkušenj. Ni izdelka, ki ga ne bi zmogli narediti, uliti, zbrusiti in zvariti skupaj tako, da je brezhiben in da bo delal zelo dolgo časa. Ti veliki izdelki, kot so turbine na primer za vodo in hidroelektrarne ne smejo imeti nobene napake v materialu in izdelavi, da kakšen del ne poči in ne odleti. To je podjetje LKR sposobno narediti.

LKR podjetje izdeluje velike izdelke iz sodobnih materialov za kmetijsko industrijo, za jedrsko industrijo, za stroje za proizvodnjo pri celulozi in papirju, za industrijo, kjer se reciklira, za hidro industrijo, za industrijo steklene volne, za prehransko industrijo za rudarsko industrijo, za izkopavanja na primer rud in nafte, za petrokemično in kemijsko industrijo ter vse ostale proizvodnje ter industrije, ki zahtevajo natančne, zahtevne, kvalitetne in vzdržljive dele strojev.

Ulitki, ki jih delajo za nekatere kemijske industrije na primer so tako kakovostni, da so izjemno odporni na vse kemikalije in pline ter pritiske, ki jih tam doživljajo. Zanimiva je industrija recikliranja, kjer imajo vleko različnih materialov, od papirja in stekla, kovine ter plastike, ki jih reciklirajo s pomočjo velikih strojev in postopkov, ki zahtevajo dosti natančnosti ter konstantnosti.