Majice z napisi lahko promovirajo podjetje, popestrijo fantovščino/dekliščino ali poskrbijo za veliko smeha

majice z napisi

Bo vaša prijateljica kmalu imela dekliščino? Pripravljate velik dogodek, na katerem bi radi promovirali svoje podjetje? Se s sodelavci odpravljate na team building? Za vse te priložnosti so majice z napisi skorajda obvezen element. Pošljite povpraševanje in pridobite ponudbo še danes in naročite unikatne majice, ki vas bodo vedno spominjale na te nepozabne dogodke.

Majice z napisi so odličen način za promocijo vašega podjetja. Če bodo bili ljudje deležni prijazne pomoči s strani vaših zaposlenih, ki bodo nosili majice podjetja, potem bodo povezali ime vašega podjetja s prijaznostjo in kakovostjo, ki jo ponujate. Če boste poskrbeli še za zanimiv slogan ali logotip na majici, potem vam strank res ne bo manjkalo.

Majice z različnimi napisi so lahko tudi super darilo za team building. Ekipi bodo dale občutek pripadnosti in člani skupine se bodo na ta način med seboj bolj povezali. Še večji napredek bo viden, če bodo člani ekipe sami izbrali, kaj bo napisano na majicah, saj bo to res predstavljalo njihov skupni duh. Majice pa lahko date tudi kot nagrado ali promocijski material – vsi imamo radi lepe majice, ki malo odstopajo od običajnih, saj s tem pritegnemo marsikateri pogled. Njihova največja prednost je, da so zelo uporabne. Vsak, ki jo bo dobil, jo be verjetno nosil v svojem prostem času, ko bo šel v trgovino ali na sladoled itd. in tako bo delal tudi promocijo vašega podjetja. Da pa bo ta promocija uspešna, pa ne pozabite na majice natisniti ime podjetja, logotip in kakšen zabaven slogan, sliko ali citat, ki se bo ljudem vtisnil v spomin in po katerem vas bodo prepoznali.

Majice z napisi so obvezen element tudi na vsaki fantovščini in dekliščini. Za tovrstne dogodke izberite zabavne majice, ki se bodo vam in nevesti/ženinu za vedno vtisnile v spomin. Majice z napisi lahko podarite tudi osebi, ki praznuje rojstni dan – izberite sliko ali slogan, ki jo ima ta oseba rada in ji s tem pokažite, da jo res dobro poznate.

Priložnosti za nakup najrazličnejših majic z napisi je veliko, zdaj pa je na vas, da naročite majice, ki bodo poskrbele za salve smeha in zabave!