Markize za skrivanje pred soncem

Markize so bolj poznane pod imenom tende. So super način, če želite na svoji terasi ali pa balkonu več sence, s tem pa tudi preprečite vročini, da bi prišla v notranje prostore. Tende so lahko iz različnih materialov in vsako se drugače obnaša, v različnih vremenskih razmerah. Lahko naročite markize na tej spletni strani.

markize

 

Markize zagotavljajo vašemu balkonu ali pa terasi dolgo senčenje in tako uživanje na prostem v vročih poletnih dnevih. Lahko so iz različnih materialov, z akrilnim platnom, tekstilom, ali pa plastične.

Klasične tende: z vzmetnimi rokami in nosilno cevjo na katero se navije platno s pomočjo komandne palice. Ogrodje je aluminijasto v različnih barvah.

Kasetne tende: so pravzaprav enake kot klasične, le da imajo platno in ostalo v kompletu pospravljeno v kaseti, s čimer so ob neuporabi zaščitene pred neugodnimi vremenskimi vplivi.

Markize: od navadnih tend se razlikujejo v tem, da imajo lomljeno obliko, kar je supre rešitev za tiste, ki nimajo prostora, s to obliko pa pridobijo tudi na višini prostora, saj je efekt senčenja večji.

Izbira prave tende je lahko težka, saj je izbire na našem trgu res veliko. Izbirate lahko med klasičnimi, navpičnimi, polkasetnimi ali kasetnimi. Tudi glede na to, ali želite le senčenje ali pa želite malo skriti vašo teraso pred nadležnimi pogledi, se odločite kakšen stil tende boste izbrali. Pred nakupom pa ne pozabite izmeriti prostor, da bo vaše senčilo prave dimenzije.

Pri podjetju na zgornjem linku imajo veliko izbiro tend, tako da lahko izbirate med različnimi vrstami. Glede na stil, ki ga želite, pa izberite tudi pravilno barvo markize, saj mora konec koncev se lepo ujemati s pročeljem vaše hiše in okolico. Pojdite na njihovo spletno stran in si poglejte pestro ponudbo. Če se ne boste mogli odločiti za pravo, kontaktirajte njihove svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi.