Naprave in storitve podjetja 2PR

Podjetje 2pr d.o.o proizvaja različne čistilne sisteme za odvodnjavanje vode in izdelovanje vodnih cest. Ena izmed popularnejših naprav je čistilna naprava 2PR. Namen čistilne naprave je preprečevanje onesnaževanja vode ter uporaba odpadnih voda z prijaznim vplivom na okolje. Klikni za več informacij o podjetju 2PR in si preberi vse storitve, ki jih ponujajo.

na-splosno

Čistilna naprava 2PR lahko obratuje na različne načine vendar vsi načini delujejo na metodi razgradnje sestavin v odpadnih komunalnih vodah z delovanjem živih organizmov. Vsaka čistilna naprava vsebuje en kompresor ali več, ki skrbi za vpihovanje zraka ter omogoča razvoj organizmov. Elektro-krmilna omarica pa omogoča nastavljanje parametrov za optimalno delovanje pred potrebo po osebnem nadzorovanju. Postopek delovanja procesov v čistilnih napravah se začne pri vhodnem delu, kjer odpadne vode vstopajo skozi cevi v posodo. Oksidacija poskrbi za prečiščenje organskih odpadkov z pomočjo kisika.

Manjše čistilne naprave se vgrajujejo po področjih kjer, odpadne vode ni mogoče preusmeriti v kanalizacijska omrežja, oziroma kjer kanalizacijskega omrežja sploh ni ali gradnja ni načrtovana. Ob nakupu čistilnih naprav vam podjetje po potrebi opravi kontrolo pri vgradnji, opravijo pa seveda tudi dostavo same čistilne naprave in posredujejo vso potrebno dokumentacijo ter svetovanje in optimizacijo. Podjetje ponuja tudi različne vrste kanalnih rešetk in kanalet za odvajanje vode na obrobjih voznih površin in prav tako pohodnih površin. Storitev zeleni program, ki vam ga podjetje ponuja široko izbiro različnih drenažnih robnikov, svetlobnih jaškov, ponikalnih tunelov in komor, zbirnike tekočin ter žlebne jaške. Podjetje ponuja tudi zanimive in inovativne travne rešetke, ki nam na predelu vgradnje ohranijo lepo zelenico in preprečijo nastanek odvečnega blata in umazanije ter odstranijo nastanek luž ki se proizvajajo v različnih vremenskih razmerah. Rešetke so narejene iz kakovostnih materialov, ki, so UV odporni, To pomeni, da v času toplega vremena in pripekajočega sonca ne zbledijo ali se poškodujejo. Rešetke imajo dolgo življenjsko dobo in so odporne proti agresivnim medijem.