Izberite prava notranja vrata za vaš dom

notranja vrata

Notranja oprema, ki jo uporabljate v svojem domu je nadvse pomembna – ta naj bo iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in trajnost. Nikakor pa ne smemo pri opremljanju pozabiti na notranja vrata, ki igrajo izredno pomembno vlogo. Ne le, da med seboj povezujejo posamezne prostore vašega doma, ampak skrbijo tudi za primerno izolacijo le teh in zagotavljajo zasebnost, ko jo potrebujete. Potrebno je poudariti, da so lahko notranja vrata različnih vrst in iz različnih materialov. Zagotovo kot najbolj kvalitetna in cenjena veljajo tista iz naravnih, med katerimi je absolutni zmagovalec brezčasen les.

Pri podjetju Štajerles trade vam nudijo zares bogato izbiro notranjih vrat, ki jih odlikuje vrhunska kvaliteta in ugodna cena.

Kakšna notranja vrata izbrati

Kot smo omenili že na začetku, notranja vrata v vašem domu opravljajo številne zelo pomembne naloge. Tako igrajo bistveno vlogo pri oblikovanju in dekoraciji, predstavljajo pa tudi še kako potrebno izolacijo in hiši ali stanovanju podarijo funkcijsko vlogo v polnem pomenu besede – verjetno si ne predstavljate doma, v katerem bi bili prostori brez še kako pomembnih notranjih vrat.

Ko izbirate vrata za vaš dom je pomembno, da so le ta izdelana iz kakovostnih materialov pri podjetju, ki ima dovolj izkušenj in znanja. Nikakor namreč ni vseeno, kako so vrata izdelana. V končni fazi pa bodite pozorni tudi na njihovo montažo. Sicer poznamo več vrst notranjih vrat, katera boste izbrali pa je odvisno predvsem od vašega sloga in potreb:

  • gladka: primerna za ljubitelje klasičnih vrat,
  • design: za vse, ki prisegate na moderni slog,
  • profilirana: prva izbira ljubiteljev belo lakiranih vrat,
  • stilna: so edinstvena združitev tradicije in sodobnega stila,
  • steklena: odlična rešitev za ljubitelje svetlih prostorov,
  • drsna: omogočajo optimalen izkoristek prostora,
  • funkcijska ali namembnostna: poznamo vrata, ki zagotavljajo boljše in varno počutje (protipožarna, varnostna, zvočno-izolativna, dimnotesna, vrata za temperaturno zaščito, vrata za zaščito pred vlago, vrata za zaščito pred sevanjem),
  • dvokrilna: primerna za zapiranje širokih površin in večjih premikov.