Razmišljate, da bi si privoščili oblikovanje telesa

oblikovanje telesa

Vita Spa vam nudi različne storitve za oblikovanje telesa.

Ena izmed storitev je odpravljanje celulita ali maderoterapija. Ta terapija temelji na uporabi valjčkov različnih velikosti in oblik ter se kombinira z ročno limfno drenažo. Valjčki so leseni in naši koži ne povzročajo alergij ali kakršnih koli drugih problemov. Madetorapija odpravlja celulit, zmanjšuje obseg, podpre hujšanje, oblikuje ter dvigne zadnjico ter pomaga pri boljšem tonusu kože. Takoj je viden rezultat, da pa bi bil optimalen pa je Vita Spa potrebno obiskati večkrat. Masaža se izvaja dvakrat tedensko, zraven pa je za še boljše rezultate priporočljiva redna telesna aktivnost kot so hoja, tek, različne vadbe ter podobno. Kdaj pa terapija ni primerna? Kadar je vaša koža poškodovana ter vneta, imate infekcijsko stanje telesa, žilne težave, nevrološka obolenja, akutna stanja bolezni ali druga bolezenska stanja.

Prav tako Vita Spa nudi anticelulitno masažo. To je ročna tehnika, ki dopolnjuje vse storitve, ki zajemajo program oblikovanje telesa.

Podjetje ima v programu tudi zmanjševanje maščob z napredno tehnologijo. VelaShape Med-360 združuje 5 tehnologij in sicer LED tehnologijo, bipolarno radiofrekvenco, infrardečo svetlobo, vakuum ter lipomasažo. Ta terapija je namenjena odpravljanju trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanju celulita. Za še več informacij pa lahko obiščete spletno stran Vita Spa.

V programu oblikovanje telesa Vita Spa vključuje še eno storitev in sicer VacuSlim 48. Kaj pa je to? To je nova profesionalna metoda za tretmaje hujšanja in odpravo celulita. Proces je veliko hitrejši kot pri ostalih storitvah, hkrati pa se popolnoma znebi pomarančaste kože. Na spletni strani podjetja si lahko ogledate predstavitveni video in si preberete še več informacij o programu ter ogledate rezultate drugih žensk, ki so obiskovale Vita Spa. Tudi vi si izberite tretma, ki ga vaše telo najbolj potrebuje.

Se še niste naročili za obisk? Rezervirajte termin ter si priskrbite popolno telo hitro ter enostavno.