Ortodont Luxdental

Nimajo vsi te sreče, da bi imeli lepe in ravne zobe. Ampak nič zato, vse se da popraviti, saj je ortodont tisti pravi naslov. Kdaj je treba k ortodontu se sigurno vprašate? Za otroke ne rabite skrbeti, ker jih bo njihov zobozdravnik pravi čas napotil. Vi pa se lahko k njemu odpravite vsak dan, takrat ko mislite, da je čas. Ampak velika razlika je med vami in otroci. Otroci dobijo aparat zastojn, kar pa je za vas drugače. Mi si moramo vse sami plačati, za ceno pa vprašajte ortodonta, kamor se boste odpravili.

Da malo opišem, kdo je ortodont? To je specialist za krive zobe in nepravilni ugriz. Pomeni, vse nepravilnosti, ki se dogajajo v naši ustni votlini, tekom rasti zob, se moramo napotiti k ortodontu. Nekaterim je neprijetno, ko se hočejo smejati ali pogovarjati in imajo sprednje zobe zelo nepravilno izraščene. Nikoli ni prepozno, da se odpravimo k ortodontu. Vemo, da so danes res dolge čakalne dobe za naše otroke. Ogromno let morajo čakati, da sploh pridejo na vrsto. Zato se mnogi odpravijo k LuxDental, kjer si vse plačajo sami in sploh ni čakalnih dob. Res je, da denar danes naredi vse hitro, kar vemo da ni prav.

ortodont
ortodont

Ortodont se večinoma odloči za stalni aparat. Danes ti aparati niso več same neke žice v naših ali otrokovih ustih. So postali kar estetski in prilagodljivi. Lahko se odločite za nevidni aparat, kar pomeni, da pride še do lepšega videza. Stalni aparat pomeni, da ga imate tako dolgo, dokler se vam ali otroku stanje ne popravi. To je vse odvisno od stanja zob. Nekateri ga lahko hitro odstranijo, nekateri ga morajo nositi leta. Do sedaj se je vsak hitro navadil na aparat in mu sploh ne smeta. Morate pa malo bolj se posvetiti ustni higieni, saj se hrana zelo rada zatakne za aparatom.