Polikarbonatni nadstreški so vedno bolj popularni

polikarbonatni nadstreški

Polikarbonatne plošče za hitro dostavo po vsej Sloveniji in drugod. Klikni tukaj za celoten izbor debelin in barv. Imajo popolnoma brezplačno storitev rezanja na določeno velikost. To pomeni, da vam prihranijo težave z rezanjem vaših polikarbonatnih plošč. Njihove cene so ugodne. Tako lahko svoje polikarbonatne plošče naročite v velikostih, ki jih potrebujete za svojo streho oziroma nadstrešek ali rastlinjak, brez dodatnega plačila. Dobavljajo vse, od preprostih pravokotnikov do zapletenih oblik za strehe zimskih vrtov. Dobavljajo vam polikarbonatne plošče najvišje kakovosti po najboljših cenah.

polikarbonatni nadstreški
Konstrukcija žlebov, ki sestavljajo večstenske polikarbonatne plošče, daje neverjetno moč. Kljub temu so tudi debelejše polikarbonatne plošče relativno lahke v primerjavi s steklom in drugimi trdnimi materiali za zasteklitev. Polikarbonatne strešne plošče imajo odlično UV zaščito. Vsi imajo tudi desetletno garancijo. Polikarbonatne plošče so na voljo v debelinah 4 mm, 6 mm, 10 mm, 16 mm, 25 mm, 32 mm in 35 mm. Polikarbonatne strešne plošče so na voljo v široki paleti barv. Za ogled barvnih možnosti za ta izdelek izberite želeno debelino. Upoštevajte, da je dolžina vzdolž utorov pločevine, širina pa čez utore. Toleranca rezanja je +/- 5 mm.
Polikarbonatne plošče se uporabljajo za široko paleto aplikacij. Obstaja velik razpon debelin in različnih barv, ki nudijo različne prednosti glede na vaš projekt. S tem v mislih je treba pri iskanju prave polikarbonatne plošče upoštevati številne stvari. V bistvu debelejša kot je plošča, močnejša in bolj toga je. Tako lahko dosežete večje razpone med nosilci in poveča se njegova odpornost na udarce. Različne debeline imajo različne fizične strukture, tj. spreminja se število polikarbonatnih sten in njihova oblika ali struktura.
Ker postajajo polikarbonatne plošče debelejše, imate tudi dodatne prednosti nižjih U-vrednosti. U-vrednost je količina toplote, ki se prenaša ali vodi skozi material. Nižja kot je U-vrednost, boljša bo izolacijska učinkovitost. Z večanjem debeline plošče se zmanjša tudi prepustnost svetlobe. Če za primer vzamete prozoren polikarbonat, se to zmanjša z 82 % pri 4 mm polikarbonatu na 50 % prepustnost pri 35 mm. Za več tehničnih informacij glejte specifikacijske liste na spletni strani.
Določene debeline plošč ustrezajo določenim aplikacijam, npr. ne bi pretiravali s 25 mm ploščami za zasteklitev rastlinjaka, ko bi zadostovala 4 mm ali 6 mm; prav tako ne bi mogli uporabiti 4 mm na strehi zimskega vrta, saj ne bi dobili razponov, izolacijskih prednosti itd. Priljubljene aplikacije za vsako debelino so naslednje: 4 mm in 6 mm Na splošno se uporablja za zasteklitev rastlinjakov, včasih pa tudi za plošče na prodajnih mestih
10 mm Večinoma se uporablja za nadstreške za avtomobile