Rolo vrata

Ste v gradnji nove hiše ali imate kakšno industrijsko delavnico? Ste že celotno hišo opremili z okni in vrati, samo problem vam dela garaža? Ne veste kakšna vrata bi pasale za garažo. Imam zelo dobro rešitev za vas, na tržišču se sedaj že nekaj časa dobijo rolo vrata. So zelo praktična vrata za vsak dom, tako tudi za kakšna skladišča ali industrijske delavnice.

rolo vrata

Zakaj bi imeli stare klasična vrata na vaši garaži. Ta vrata zavzamejo več prostora in še odpirat jih morate sami. Če pa lahko ste bolj moderni in privarčujete prostor. Rolo vrata so danes že kar popularne na domovih, tako tudi drugod. Ta vrata se dobijo zelo kakovostne, saj so odporne na vse vremenske razmere, tako tudi na razne udarce, če bi se komu zahotelo in bi udarjal po njih. Seveda morate jih naročit pri izvajalcih, ki vam nudijo res za ta denar dobra rolo vrata. Zakaj naročiti? Ker vam jih naredijo po naročilu, poleg tega pa ima vsak svoj okus za barvo. Tudi barvo si lahko izberete kakšna se vam poda k vašem domu. Pri rolo vratih boste privarčevali na prostoru v garaži, saj s odpirajo navzgor. Lahko jih odpirate na daljinca, danes pa tudi že z pametnim telefonom.

Izdelujejo tudi industrijska rolo vrata, za večje prostore. Tudi tukaj naredijo po naročilo, kot zahteva stranka. So isto kakovostna in kvalitetna, ter zdržijo mnogo let. Na vrata dobite garancijo ter oni vam vrata na montirajo v prostor, kjer boste imeli rolo vrata.

Ne rabite se bat, da bodo postala od rje rjava, tudi za to so poskrbeli. So tudi izdelana tako, da so izolirana pred zvokom, tako tudi toplotno. Ne bo vam pozimi uhajala toplota ven, so zelo dobro narejena tudi za zimske čase.

Ne izgubljat volje kam postavit klasična vrata, raje dajte malo več denarja in si nabavite rolo vrata in imeli boste še ogromno prostora v garaži.