Skuter vas pripelje kamorkoli

skuter

Skuterji so zagotovo (poleg električnih skirojev) zelo priljubljeno prevozno sredstvo, predvsem med mladimi, saj omogočajo bistveno več mobilnosti kot recimo avtomobili. Skuter je tako lahko odlično darilo za vašega otroka; sicer ne najbolj poceni, zagotovo pa se vam nakup splača, saj vam tako ne bo več treba voziti otrok na vse dejavnosti in hobije, ki jih imajo.

Mestno življenje je z vidika mobilnosti kar dobro urejeno – če živite v samem centru oz. na obrobju, potem imate zagotovo dokaj dobre prometne povezave (mislim na mestne trole in tudi na vlak, da taksijev niti ne omenjam), zato skorajda ne rabite lastnega avtomobila; vsepovsod namreč lahko pridete z javnim prometom. Skuter je lahko odličen nadomestek za avto, saj je bistveno cenejši, prav tako pa se z njim lahko zapeljete marsikje, kjer se z avtomobilom ne morete – na ta način si lahko nekoliko skrajšate potovalni čas v službo in nazaj oz. se vsaj malo izognete prometnim konicam. Skuter ima še to prednost, da zanj ne rabite opravljati kakšnega posebnega izpita, dovolj bo že, da imate opravljen vozniški izpit za avto, torej B kategorijo.

Če skuterja ne nameravate uporabljati sami, pa je lahko to čudovito darilo vašemu otroku ob 18. rojstnem dnevu. S to kupčijo ne boste le osrečili vaših otrok, temveč boste tudi sami pridobili kar nekaj pozitivnih strani. Otroci bodo namreč postali bolj samostojni, v smislu, da jih ne boste več rabili razvažati po vseh dejavnostih, na obiske k prijateljicam, po nakupih, v kino, na igranje klavirja itd. Prav gotovo ste se tudi vi že kdaj znašli v situaciji, ko so se otroci odločili, da bodo začeli delati preko študentskega servisa ali pa so imeli kup hobijev, a so bili brez prevoznega sredstva, zato so vas gnjavili naj jih peljete, vam pa se enostavno ni dalo, saj ste si želeli li prostega popoldneva na kavču. Skuter vas lahko že danes odreši teh tegob.