Kaj pomeni tedenski horoskop in kako vam pomaga v življenju

tedenski horoskop

Tedenski horoskop in astrološke napovedi za vaše znamenje je tukaj https://www.astrolife.si/horoskop/horoskop_tedenski. Tedenski horoskop vam daje napotke, kako voditi svoj teden, da bo vse potekalo po napovedih zvezd. Ker nebesna sfera v enem dnevu naredi popolno revolucijo, gre ascendent čez dan skozi vseh dvanajst znamenj zodiaka, kar pomeni, da bodo ljudje, rojeni na isti dan, vendar ob različnih urah, imeli različne značaje, bodo sodelovali v različnih načine s svetom okoli sebe. Planeti, njihov položaj v horoskopu in aspekti med njimi vnašajo v to sliko človeškega značaja dodatne prilagoditve in nianse, zaradi katerih se ljudje z istim ascendentnim znamenjem razlikujejo med seboj.

 tedenski horoskop
Tedni si sledijo in si niso enaki, zato berite tedenski horoskop redno. Velika presenečenja ali majhne skrbi, kaj vse vas čaka poglejte v svoj tedenski horoskop, da boste bolje razumeli usodo, ki vam jo pripravljajo planeti. Že prihaja nov teden, vas zanima, kako bo? Kaj vam prinaša? Kakšno bo vzdušje v službi in doma? Ali bodo priložnosti za izkoristiti? Kaj pa nova poznanstva? Morda srečate redek biser? Se sprašujete, kje začeti ali o novem prijateljstvu? No, o tem odloča srce. Kar se tiče zdravja, so na poti prijetna presenečenja, ki jih lahko spremljajo majhne težave? Ugotovite, kaj planeti ta teden pripravljajo za vaše horoskopsko znamenje.
Tedenski horoskop je hiter pregled celotnega tedna, saj dnevi res hitro minejo, Če vas natanko zanima vsak dan posebej, si lahko ogledate tudi dnevni horoskop točno tistega dne, ko vas zanima ali imate večjo dilemo. Vendar daje horoskop za ves teden bolj širok in jasen pregled celotnega dogajanja od ponedeljka, pa vse preko vikenda, ko lahko ugotovite, kako boste planirali službo in potem odmor. Zelo dobrodošlo je, da morda dobite pojasnilo, zakaj je nekaj dobro in kako ukrepati, ko so vam planeti naklonjeni, da ne zamudite priložnosti. Dobrodošlo je tudi da veste, čemu se izogniti, da boste čim prej rešil težave, ki jih vsekakor imamo vsi.