Toner

toner

Ali iščete toner za brizgalni tiskalnik? V podjetju kartuše.net vam ponujajo pestro izbiro kartuš ter tonerjev, to pa boste lahko preverili tako da kliknite tukaj.

toner

V tem podjetju vam ponujajo tako črno-bele tonerje, kot tudi barvne tonerje, ki so namenjeni za multifunkcijske naprave. Nudijo vam pa tudi dvoletno garancijo na vse izdelke ter brezblačno dostavo če kupite nad 35 eur. V kartuše-net imajo tonerje najrazličnejših ter najpopularnejših proizvajalcev, kot so HP, samsung, canon, xerox tonerji. Podjetje pa boste našli v Mariboru natančneje na Titovi cesti 44 ali pa jim napišete sporočilo. Veliko tonerjev ima oznako XXL ali XL, to pa pomeni da je več prahu za tiskati in lahko natisne več strani.

Razlika med tonerjem in kartušo je, da se tonerji uporabljajo v laserskih tiskalnikih, vendar glavna razlika pa je da je namesto črnila prah. Tako lahko tiskalnik, ki uporablja toner več natiska.

Izpostavil bi kvalitetni toner HP CE285A kajti natiska lahko kar 2000 strani če ga kupite v podjetju kartuše.net. Original toner pa lahko natiska do 1600 strani kar je precej manj. Cena tega tonerja je zelo ugodna, kajti stane samo 16.90 eur. Je kompatibilen za kar več kot  75 različnih laserskih tiskalnikov, zato je to eden precej popularnih tonerjev.

Če pa potrebujete barvne tonerje, pa je komplet tonerjev HP 125A Odlična izbira za vas. Barvni tonerji lahko natiskajo do 1400 strani med tem ko črni  lahko natiska tudi do 2200 strani. Ta komplet tonerjev je kompatibilen za kar več kot 20 tiskalnikov proizvajalca HP. Če pa potrebujete posamezni toner vam ga bojo prodali.

Veliko uporabnikov, ki uporablja laserski tiskalnik Xerox pa ima tudi veliko tonerjev na izbiro. Izpostavil pa bi kvaliteten toner  Xerox 106R02773, ki je črn in je kompatibilen za tonerje, ki so iz serije XP3020. Ta izvrstni toner lahko natiska kar do 1500 strani ter vam nudi kar 2 letno garancijo.

Podjetje kartuše.net ima kvalitetne kartuše ter tonerje in pa tudi so cenovno ugodni, zato se splača tam kupiti pripomočke za tiskalnike.