Klima za avtodome in kamp prikolice je varčna ter učinkovita

klima za avtodome
Klima za avtodome je primerna za vozila do 7 m in vozilo shladi ali ogreje, kar si poglejte tukaj https://www.caravan-cooling.com/. Naročite lahko, da vam jo mojstri montirajo in prej lahko dobite tudi ponudbo ter nasvet, kaj bi bilo za vaše vozilo najboljše. Ta klima za avtodome pa je primerna tudi za kamp prikolice. Ne porabi dosti električne energije in je varčna ter tudi lahko poleg nje montirate solarne panele, da si avtodom ali prikolico polnite s solarno energijo in tako še dodatno privarčujete.

Klima za avtodome lahko deluje za celotno vozilo ali pa je v ločenih prostorih, kjer mora biti prostor hlajen zaradi različnih razlogov. To je še posebej poleti pomembno, ko je avtodom lahko na soncu in vročini pa je v njem nevzdržno, ker se pločevina tako segreje, da je v njem kot v kotlu.
Ta klima za avtodome je zelo prilagodljiva in lahko nastavljate, koliko bo pretoka zraka v avtu in na katero smer bo tekel oziroma bo klima hladila. Poleg klime boste dobili daljinski upravljalnik, ki je lep za pogledat pa izjemno enostavne za uporabo. Takoj boste vedeli, kaj narediti, ker je le nekaj gumbov, s katerimi nastavljate številne nastavitve delovanja klime.
Določeni modeli pa imajo tudi vgrajeno led osvestitev z različnimi barvami, ki lahko pričarajo super vzdušje. Ker je klima za avtodome nameščena na stropu je seveda to super rešitev za inovativno osvetlitev avtodoma. Ta klima je zelo majhna in neopazna, razen ko sveti.
Super je tudi to, da je ta klima izjemno tiha in je med delovanjem ne boste slišali ter vas ne bo motila pri počitku. Ker je tudi energijsko varčna, ne bo delala nobenih težav ostalim porabnikom energije v avtodomu.
V ceno klime je vračunana tudi brezplačna montaža klime, ki vam jo mora na streho namestiti strokovnjak. Zagotovite si jo že danes za prihodnje počitnice.