Predelava kombija; doživite oddih na štirih kolesih

predelava kombija

Predelava kombija v bivalni kombi je opcija, za katero se odloča vedno več uporabnikov. Pri robetamobil.si so za svoje uporabnike pripravili bivalne kombije najvišje kakovosti in privlačnega videza. Udobje in kvalitetno bivanje bodo nudili tako posameznikom in parom kot tudi družinam. Bivalni kombiji bodo zadovoljili željam vseh tistih, ki so si zaželeli preživeti svoj oddih na nekoliko bolj avanturističen in sproščen način. Ni pa rečeno, da ne bo želja prerasla kar v vaš novi življenjski slog preživljanja počitnic. Pustite, da vas kombi zapelje.

Predelava kombija po vaših željah

predelava kombija

Predelava kombija v avtodom oz. bivalni kombi je postala nadvse priljubljena iz različnih razlogov. Prvi in pomembnejši je zagotovo ta,  da je ‘kombi avtodom’ manjši od klasičnega avtodoma, kar omogoča bolj enostavno vožnjo ter lažje iskanje mesta v kampih in na počivališčih. Kljub manjši velikosti pa prav tako nudi udobje in številne zanimive rešitve, ki omogočajo bivanje na vrhunskem nivoju. Zaradi razmaha ‘avtodomarstva’, je predelava kombija v avtodom postala tudi cenovno veliko bolj dostopna. Številne druge različice počitniških vozil znajo biti kar obremenilni za žep posameznika. Ena večjih prednosti pri predelavi kombija je tudi prilagodljivost samega posega, ki je prilagodljiv željam stranke.

Pri podjetju Robeta mobil so vam na voljo sedem modelov bivalnih kombijev, prilagojenih potrebam in zahtevam strank. Pri vsakem modelu lahko izbirate med dvema tipoma notranjega designa in kar štirimi različnimi tipi kopalnic. Robetini kombiji so enostavno drugačni – notranjost je moderna, podprta s številnimi inovativnimi idejami. Poudarek pa je namenjen detajlom, ki vse skupaj dopolnijo – rezultat je vrhunsko zasnovan interier. Pri kopalnicah so proizvajalci sklenili kompromis med uporabnostjo in velikostjo, hkrati pa upoštevali tudi zadnje modne smernice na področju dizajniranja kopalnic.

Predelava kombija v avtodom je strast, kjer se znanje o učinkoviti izrabi majhnega prostora prepleta z žilico za notranje oblikovanje. Poleg tega pa mora vse, kar v kombiju predelamo privlačno na pogled in seveda kar se da uporabno. Uporabnik mora že ob vstopu v bivalni kombij začutiti domačnost in se v svoj dom na štirih kolesih zaljubiti na prvi pogled. Takrat ponudnik točno ve, da je bil dosežen tako namen kot cilj predelave kombija v avtodom – srečen uporabnik, ki že hiti novim potovalnim dogodivščinam naproti.