Nevidni zobni aparat za vse starosti

nevidni zobni aparat

Danes ima vedno več otrok krive zobe in morajo obiskati ortodonta. Tega specialista za krive zobe nekoč nismo imeli mi starejši prilik obiskati, zato jih ima danes kar nekaj starejših tudi krive zobe. Danes zobozdravnica že v najstniških letih napoti skoraj vsakega otroka do ortodonta. Ortodont oceni stanje in se odloči za zdravljenje. Največ krat dobijo stalni aparat, malokdo še pa snemljiv. Mislim, da ste že opazili na katerem otroku na njegovih zobeh različne zvezdice. To je ta stalni aparat, ki ga mora nosit določeno obdobje. Lahko pa  omislite si nevidni zobni aparat, ki pa je še boljša izbira.

nevidni zobni aparat

Kot najprej morate vedet, vsi tisti, ki sedaj berete ta članek, da prav nevidni zobni aparata ne obstaja, da se ga ne bi moglo videti. Ampak je različica, tistem vidnem, samo dosti manj je videti. Kakšen je pravi aparat za vaše zobe, lahko določi samo ortodont, ne morete vi izbirat. Nekaterim najstnikov je vedno bolj nerodno, ko morajo nosit te zvezdice na zobeh, zato so proizvajalci začeli iskati kako naredit aparat čim manj viden. Ampak jim je uspelo, da lahko danes se pohvalijo z nevidnim zobnim aparatom.

Nevidni zobni aparat je ista različica tistemu aparatu z zvezdicami. Te zvezdice so sedaj prozorne ali bele, zato ni aparat tako opazen na zobeh. Je dražji od navadnega ampak je vedno bolj popularen postal za mlade in tudi za starejše ljudi. Tudi same žičke niso več tako vidne, ker so povezane z belim teflonom. Če se oglasite pri ortodontu Doktor 1A boste vse izvedeli, kako poteka vso delo z aparati, kakšen aparat je najbolj primeren za vas. Lahko jim omenite, da bi imeli raje nevidni zobni aparat in vam bodo povedali, če ste primerni. Tudi zvedeli boste za ceno in na vsa vaša vprašanja vam bodo odgovorili. Nekaj pa lahko izveste tudi na njihovi spletni strani zgoraj.