Kakovostna pergola za bivanje na prostem v vsakem vremenu

Pergola je bio klimatska, ker vam omogoča bivanje na prostem ob vsakem letnem času neglede na to, ali so padavine ali je močno sonce. Če izberete kakovostno pergolo slovenskega proizvajalca, klikni tukaj za ogled,  boste imeli unikatno, za svoj prostor prilagojeno in bo dolgotrajna. Taka pergola zdrži desetletja vse vremenske vplive, veter, točo, sneg in dež ter je samo čistilna. To pomeni, da so lamele narejene tako, da se vsa umazanija ter listje spirajo v odtoke, kar ima le ena pergola pri nas.

pergola

Ali ste naveličani stalnega bivanja v zaprtih prostorih? Pred tem smo sledili trendu, da smo se veliko ogibali zunaj v naravi, kar je danes precej oteženo, ne samo zaradi neugodnega vremena, tudi zaradi korona virusa in ukrepov vlade. Zato je bio klimatska pergola res pravi balzam, božji dar za to, da lahko del dneva preživite v naravi zunaj, na svoji terasi, balkonu ali vrtu.

Lamele lahko regulirate po svoje, ko je močno sonce, ali so padavine, takrat jih lahko povsem zaprete in naredite popolno senco ali pa streho, da padavine ne poškodujejo terase in da ste vi na suhem ter varnem. Pergole s lahko odprtega tipa lai pa zaprtega, s tem da lahko so samostoječe, imajo katero koli stran zaprto z več možnimi materiali, ali pa so ob hiši. Če so ob stavbi, potem so lahko ob eni stani ali v kotu ali na vogalu, vse se da narediti.

Lamelna pergola se povsem prilagodi vašim potrebam in željam. Lahko je lesena lai kovinska, lahko ima stene iz lesa, kovine, zidakov lai stekla, lahko pa so rolete. Ob morju se gradi in zaščiti drugače kot na celini, ker je več vetra, burje in morske vode. Vse vrste pergol imajo doživljenjsko garancijo. Zagotovljen je servis in rezervni deli. Lahko jih opremite tudi z dodatki, kot so led luči, razsvetljava in podobno, elektrika, kar potrebujete za udobno bivanje na prostem.