Ugodna ponudba rjuh in posteljnin

ponudba rjuhe in posteljnine

Naša spalnica je prostor kjer preživimo največ časa. V njej spimo, preživljamo prosti čas, se družimo z drugimi ljudmi. Zato je pametno, da si našo spalnico uredimo tako, da nam je v sobi udobno in prijetno. Pomemben del tega, da je soba udobna in prijetna je seveda postelja in vse na njej.

Naša rjuha in posteljnina prispevata in vplivata na naše spanje in udobje. Dovolj spanja seveda vpliva pozitivna na nas ljudi in na naše zdravje. Če ste že nekaj časa razmišljali, da bi zamenjali vašo posteljnino je za vas prava tale ponudba rjuh in posteljnine.

ponudba rjuhe in posteljnine

Na voljo vam je veliko različnih posteljnin in rjuh, ki se razlikujejo v barvi, vzorcu, velikosti in materialu. Izbirate lahko med 28 barvami rjuhe, odrastlimi bolj preprostimi vzorci posteljnine ali otroškimi posteljninami.

Posteljnine so narejene iz različnih materialov, kot so bombaž, svila in lan. Ti materiali so naravni in omogočajo naši koži da diha, prav tako pa preprečijo alergije, srbečice ali druge neprijetnosti blaga na kožo. Materiali so mehki, elastični, zračni in pozitivno prispevajo našemu spancu.

Vaša posteljnina je odvisna od letnih časov. V vročih, poletnih dneh je najbolje imeti posteljnino in rjuho iz bombažnega satena, saj je ta nežnejši na koži in bolj zračen. V mrzlih, zimskih dneh pa je najbolj primerna posteljnina izdelana iz mehke brušene ali kosmatene bombažne tkanine oziroma flanela. Ta posteljnina je udobnejša toplejša, popolna za tiste zimske dni.

Posteljnino je priporočeno oprati vsak teden ali dva tedna, saj se na njej hitro nabere prah, odmrla koža in pršice. Pri pranju upoštevajte navodila za pranje rjuhe ali posteljnine, saj pravilno pranje ohranja kvaliteto rjuhe in posteljnine boljšo za dalj časa.

Posteljnina in rjuhe se poleg pranja vseeno hitro izrabijo in poškodujejo, zato je najbolje, da celotno posteljnino zamenjamo na vsakih 18 do 24 mesecev. Posteljnino pa lahko čez leto zamenjate tudi glede na letne čase.