Kateri žari so na razpolago za piknike kadarkoli

žari

Žari so aktualni tako poleti, kot tudi v drugih letnih časih ob lepem vremenu, če želite doživeti res lep dogodek zunaj ali v pokritem prostoru na vrtu. Na tej povezavi so žari Furlan, ki so zelo kvalitetni in jih lahko uporabite kjer koli. Ker delujejo na plin, jih je najbolje uporabljati zunaj oziroma v odprtih prostorih. Super so, ker so majhni, lahki in prenosni. Samo priklopite jeklenko in že delujejo. Izjemno hitro se segrejejo, že v nekaj minutah. Hrana je za to pripravljena zelo hitro.

žari

Plinski žari so res uporabni in hrana, pečena na njih je dosti boljša, kot kjer koli drugje narejena. Če še niste poskusili hrano na žaru, jo morate enkrat in ne boste verjeli, kako okusna je. Plinski žar je močan in segreje ploščo hitro na visoko temperaturo, tako da se hrana ne bo dolgo časa pekla in bo zaradi tega res zdrava ter okusna, podobno kot v voku.

Namizni plinski žari se postavijo na katero koli ravno površino. Plinsko jeklenko pa lahko priklopite tudi katero koli, lahko je majhna tri kilogramska, pet kilogramska ali več kilogramska. Odvisno je, katere vam je bolj priročna. Če žar prenašate iz ene lokacije na drugo in ga pelje s seboj na primer na morje ali počitnice, potem boste kupili raje manjšo jeklenko, da ne zavzame veliko prostora.

Samostoječi plinski žari pa imajo lastne noge in razne dodatke za kuhanje, kot so police za odlaganje in kuhinjske pripomočke ter visoke robove proti vetru, da lahko žar postavite kamorkoli zunaj ali v prostor, kot so vrtne lope, terase in podobno. Katerega boste nabavili je odvisno od vaših pričakovanj in ciljev ter lokacij, kjer boste žar uporabljali.

Ta naprava za kuhanje je super, ker boste lahka svobodno sami pekli hrano v družbi ljudi, ki jih imate radi v miru brez obveznosti in omejitev.